Nieuws

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Link2Care is een joint venture tussen Link2Europe N.V. en Assist N.V.,  behorende tot de Vebego Holding, met als activiteit de rekrutering en plaatsing van Europese verpleegkundigen, artsen en andere paramedische beroepen in Belgische zorginstellingen.

Link2Europe is specialist in internationale rekrutering. Assist heeft een ruime ervaring binnen de Belgische zorgsector, hierdoor weten we wat belangrijk is voor de zorginstellingen en kunnen we rekrutering van buitenlandse arbeidskrachten koppelen aan een partnership met de zorginstellingen.

Innovatie, partnerships, gezonde groei en het ontwikkelen van nieuwe markten zijn belangrijke doelstellingen binnen Link2Care.

Is er een oplossing voor het personeelstekort in de zorg? Door de vergrijzing van de bevolking is er een toename van de zorgvraag. Tegelijkertijd is er een grote pensioengolf (babyboomers) in aantocht, ook bij de zorgaanbieders. Die pensioengolf kan dus een daling van het zorgaanbod met zich meebrengen.

Link2Care richt zich op dit moment op het rekruteren en plaatsen van verpleegkundigen uit Roemenië, Polen, Bulgarije en Griekenland. De bevolkingspiramide in deze landen verschilt sterk van de onze waardoor de nood aan verpleegkundigen minder groot is dan in België en er zijn nog ruim voldoende afgestudeerden zijn die geen gepaste baan vinden. Wij willen deze mensen een toekomst bieden in België.

Be Sociable, Share!